Bilde av Egret Point
Bilde av Egret Point
Bilde av Egret Point
Bilde av Egret Point
Bilde av Egret Point

Adresse: Shipyard Plantation-Valencia Road c / o 35 Deallyon Avenue Hilton Head Island, SC 29938,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.spinnakerresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Egret Point? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


South Carolina er et av USAs mest oversett stater for ferierende fra Storbritannia, noe som betyr at du er sikker på å ha en unik ferie når du besøker. Hilton Head Island er kjent for vakre strender og golfbaner, en perfekt ferie for de som liker å leve livet i langsom kjørefelt og slutte å ta i skjønnheten rundt dem.

Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere elsker Egret Point: et rolig og innbydende feriested som er flott for naturelskere. Feriestedets egen alligator, Al, svømmer opp for å si hei om morgenen mens du ser på fisk og delfiner fra komforten på balkongen. En svak syklus gjennom trekantede veier følger med muligheter for å besøke et spa, slappe av på en av strendene, eller til og med nyte litt shopping på ettermiddagen. Reisende elsker å gå tilbake til balkongen for et glass vin om kveldene for å se hvordan lyset endrer seg før de drar ut til en av områdets mange restauranter.

Egret Point er et sjarmerende valg for de som liker å tilbringe kvalitetstid med sine kjære i vakre, rolige omgivelser, og det er ikke rart at mange av de timeshare eiere har returnert trofast i mange år.

Egret Point Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR, TV
Resort Fasiliteter
Sykkelstier, Klubbhus, Treningsrom, Utstyrt, Vaskerom, Svømmebasseng, Utendørs, Boblebad eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Båt Marina / Lansering, Bilutleie, Dagspark, Underholdning, Live, Fiske, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Ridning, Lekeplass, Restaurant, Seiling, Svømmebasseng, Innendørs, Tennis, Vannski
Flyplass
Savannah / SAV 45 Miles / 72 KM
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Egret Point timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Egret Point før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Egret Point, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Egret Point

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Egret Point eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Egret Point.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Egret Point kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.