Bilde av Dream Vacation Club
Bilde av Dream Vacation Club
Bilde av Dream Vacation Club
Bilde av Dream Vacation Club
Bilde av Dream Vacation Club

Adresse: 310 hovedvei, Bryanston, Gauteng, 2021, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.dreamvacs.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Dream Vacation Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En poengbasert timeshare eierskap er et godt alternativ til det tradisjonelle valget for de som verdsetter eventyr, fleksibilitet og frihet over alt annet når det gjelder å ta ferie. Dette sørafrikanske selskapet har opsjoner over hele landet, og du kan derfor bestemme om du vil ha en spa-pause, en fiskeferie, lære å surfe på stranden eller å gå på safari. Dream Vacation Club har det eneste privateide feriestedet i Kruger nasjonalpark, så du vet at du er i for en eksklusiv godbit.

Reise og fritid Gruppe reiselivsmedlemmer elsker spesielt alternativet Bonusbonus, hvor du kan velge mellom en rekke spesialtilbud. Dette bringer prisen på en uke borte ned, noe som betyr at du har flere poeng å tilbringe på en annen ferie senere på året. Dream Vacation Club har eksistert siden 1999, så de er eksperter på sitt felt. De vet det for deg, bare det beste vil gjøre. De har tatt tid og vurdert alle elementene som går ut på å gjøre en pause fantastisk, og du kan være sikker på at uansett hvilke valg du velger, vil du sikkert ha tiden av livet ditt.

Kjøper Dream Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Dream Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Dream Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Dream Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Dream Vacation Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Dream Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Dream Vacation Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.