Bilde av Domina Inn Kyrie
Bilde av Domina Inn Kyrie
Bilde av Domina Inn Kyrie
Bilde av Domina Inn Kyrie
Bilde av Domina Inn Kyrie

Adresse: San Domino, San Domino, (FG), ITALIA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.domina.it/

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Domina Inn Kyrie? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Domina Inn Kyrie til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674.

Domina Inn Kyrie Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / delvis), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Levende underholdning, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Dykking (Nærliggende)
Flyplass
Bari - (106 miles - 170 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Nyt et hjem hjemmefravær på Domina Inn Kyrie

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Domina Inn Kyrie, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Domina Inn Kyrie før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Domina Inn Kyrie, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Domina Inn Kyrie

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Domina Inn Kyrie eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Domina Inn Kyrie.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Domina Inn Kyrie kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.