Bilde av Domina Giudecca Hotel
Bilde av Domina Giudecca Hotel
Bilde av Domina Giudecca Hotel
Bilde av Domina Giudecca Hotel
Bilde av Domina Giudecca Hotel

Adresse: Corte Ferrando 409 / C, Localita Giudecca, Venezia, 30133, Italia
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.domina.it/

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Domina Giudecca Hotel? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Domina Giudecca hotell til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674.

Domina Giudecca Hotel Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Snack Bar,
Nærliggende fasiliteter
Kasino (i nærheten), Dagligvarebutikk (i nærheten), Medisinske fasiliteter (i nærheten), Restaurant (i nærheten), Shoppingområde (i nærheten),
Flyplass
Venezia - (21 miles - 33 km)
Sjekk inn / ut
Søndag

Nyt et hjemmefra-opplevelse på Domina Giudecca Hotel

Når du kjøper timeshare til eiendommer som Domina Giudecca Hotel, er du garantert en årlig unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilby en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Domina Giudecca Hotel før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Domina Giudecca Hotel, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og selger på Domina Giudecca Hotel

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Domina Giudecca Hotel eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Domina Giudecca Hotel.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Domina Giudecca Hotel kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.