Bilde av Divi Southwinds Beach and Racquet Club
Bilde av Divi Southwinds Beach and Racquet Club
Bilde av Divi Southwinds Beach and Racquet Club
Bilde av Divi Southwinds Beach and Racquet Club
Bilde av Divi Southwinds Beach and Racquet Club

Adresse: St. Lawrence Gap, Christ Church, Barbados, Karibien
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diviresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Divi Southwinds Beach and Racquet Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Divi Southwinds Beach Resort i Bridgetown, Barbados er en generøs destinasjon. Her er vakre strendene omgitt av palmer. Levende, fargerike og livlige festivaler er rikelig. God mat, underholdning og shoppingmuligheter løper aldri ut. For den reisende som ønsker alt, ingen andre timeshare ferien kommer nært.

Nyt det beste av det karibiske været i de tre ferskvannsbassengene med en svømmeturbar, bassengkanten og solskrin. Unn deg nærende skjønnhetsbehandlinger og avslappende massasje i dagens spa og frisørsalong. Spill med barna på lekeplassen og Kids 'Club, eller ha en vennlig kamp med tennis etterfulgt av en runde på den profesjonelle minigolfbanen 9-hullet. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår de spennende vannsportaktiviteter som snorkling, kajakkpadling, parasailing, windsurfing og fiske, også. Wi-Fi er også tilgjengelig, samt et treningsstudio og dagligvarebutikk.

Tilsvarende er det ingen skimping på overnatting på Divi Southwinds Beach Resort. Rommene er alle suiter med romslige gulvområder og moderne karibisk innredning. Fasiliteter er høy kvalitet, perfekt for familier og enkeltpersoner som ønsker mest mulig komfort i ferien. Disse inkluderer aircondition, komplett kjøkken, flatskjerm-TV, eget bad med hårføner og en sjarmerende terrasse med basseng, hage eller havutsikt.

Divi Southwinds Beach og Racquet Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Konferansefasiliteter, Spillerom, Dagligvarebutikk, Klesvask, Heis, Restaurant, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Nærliggende, Frisør (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk anlegg (3.0 miles), Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Vannski (I nærheten), Vindsurfing
Flyplass
Grantley Adams International - (7 miles - 11 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Divi Southwinds Beach og Racquet Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Divi Southwinds Beach og Racquet Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Divi Southwinds Beach and Racquet Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Divi Southwinds Beach and Racquet Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Divi Southwinds Beach og Racquet Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Divi Southwinds Beach and Racquet Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Divi Southwinds Beach og Racquet Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.