Bilde av Dive Inn Resort
Bilde av Dive Inn Resort
Bilde av Dive Inn Resort
Bilde av Dive Inn Resort
Bilde av Dive Inn Resort

Adresse: Om El Sid Hill, Sharm El Sheikh, Egypt
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diveinnresort.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Dive Inn Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Over og under vannet leverer Sharm El Sheikh i Egypt. Lang hvite sandstrender og krystallklart vann fortryllende reisende. Nedenfor har fargerik vannflora, eksotisk tropisk fisk og fengende koraller scenen for noen av de mest fantastiske snorkling- og dykkingopplevelsene i verden. Åpne deg opp til dette fantastiske paradiset med et opphold på Dive Inn Resort. Dette firestjerners feriestedet ligger i en førsteklasses beliggenhet ved bredden av Ulm El Seed-bukten, bare to minutter fra stranden via en gratis busstransport til hotellet. Videre har det eget dykkesenter med profesjonelle instruktører.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere finner også lagunestil svømmebassenget og barnebassenget forfriskende, mens Kid's Club, lekeplass og barnevakt er svært nyttig for foreldrene. På stedet er det gratis Wi-Fi, en restaurant og bar, samt en helsestudio med treningssenter, badstue og massasjerom og boblebad. Endelig imponerer rommene på Dive Inn Resort enda mer. Innkvarteringen har elegant arkitektur balansert med en komfortabel interiørdesign. Fasiliteter felles for alle timeshare Enheter er levende og spisestue, satellitt-TV, amerikansk kjøkken, separat soverom, eget bad og en liten balkong som åpner for utsikt over bassenget.

Kjøpe Dive Inn Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Dive Inn Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Dive Inn Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Dive Inn Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Dive Inn Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Dive Inn Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Dive Inn Resort kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.