Bilde av Disneys Saratoga Springs Resort & Spa
Bilde av Disneys Saratoga Springs Resort & Spa
Bilde av Disneys Saratoga Springs Resort & Spa
Bilde av Disneys Saratoga Springs Resort & Spa
Bilde av Disneys Saratoga Springs Resort & Spa

Adresse: 1960 Broadway, Lake Buena Vista, 32830,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.disneyvacationclub.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Disney's Saratoga Springs Resort & Spa? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Sjarmerende og staselig, Disneys Saratoga Springs Resort and Spa i Lake Buena Vista, Florida forfører med viktoriansk stil, suiter omgitt av en beroligende landsbysjø og en frodig golfbane og dyrereservat.

Studioene presenterer en tradisjonell design og er innredet med en queen size-seng og dobbel sovesofa, Wi-Fi, flatskjerm-TV og DVD-spiller, minikjøleskap og mikrobølgeovn, og bad med hårføner. Villaer med XNUMX og XNUMX soverom har i tillegg et fullt utstyrt kjøkken, stue og boblebad. I mellomtiden, Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere er spesielt imponert over tre-roms trehusvilla-enhetene som er ti fot fra bakken, omfavnet av en frodig skog og den hypnotiske Sassagoula-elven. Fasilitetene inkluderer en privat terrasse, oppkjørsel og kullgrill. Alle rommene på Disneys Saratoga Springs Resort and Spa tilbyr vakker utsikt over hagene, bassengene, skogene eller fairwayene.

I tillegg garanterer den lange listen av ferieanleggsfasiliteter en morsom familie timeshare Kom deg bort. Det er en mengde spisesteder, bassenger med vannsklier, boblebad og vannlekeområder, arkade- og lekeplasser, 19-tallsinspirert spa og helseklubb, og bålaktiviteter og filmer under stjernene. Gratis buss- og vanntransport er også tilgjengelig til fornøyelsesparkene og flyplassen.

Kjøper Disneys Saratoga Springs Resort & Spa timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Disneys Saratoga Springs Resort & Spa før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Disneys Saratoga Springs Resort & Spa, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Disneys Saratoga Springs Resort & Spa

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Disneys Saratoga Springs Resort & Spa-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Disneys Saratoga Springs Resort & Spa.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Disneys Saratoga Springs Resort & Spa kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.