Bilde av Disney's Old Key West Resort
Bilde av Disney's Old Key West Resort
Bilde av Disney's Old Key West Resort
Bilde av Disney's Old Key West Resort
Bilde av Disney's Old Key West Resort

Adresse: 1510 North Cove Road, Orlando, 328308421,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.disneyvacationclub.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Disney's Old Key West Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Romantisk, sofistikert og glamorøst: disse ordene fanger best følelsen av Disneys Old Key West Resort i Lake Buena Vista, Florida. Sammenlignet med andre Disney Vacation Club-eiendommer, er dette 4-stjerners hotellet like mye et fristed for voksne som det er moro for barn.

Glitrende vannveier, solsplittede palmer og velstelte golfbane fairways omfavner de viltvoksende pastellfargede Conch Flats. Deluxe-studioene har to queen size-senger, mikrobølgeovn og minikjøleskap, flatskjerm-TV og DVD-spiller, Wi-Fi og bad med hårføner. De større villaene har en king-size-seng, en queen-sovesofa og en sovestol i to størrelser, fullt utstyrt kjøkken og spisestue, stue og boblebad.

I tillegg sørger feriestedets fasiliteter for et vidunderfylt timeshare ferie. Utendørsbassenget har en spennende 125 fot lang sandslottvannsklie og en tørr badstue ved foten av et fyrtårn. Det er også en sandstrand og tre boblebad. Amerikanske favoritter finnes i flere spisesteder, inkludert Olivia's Cafe, Good's Food to Go, Turtle Shack Snack Bar og Gurgling Suitcase Libations and Spirits. Andre tjenester tilgjengelig for gjester på Disney's Old Key West Resort er barnevakt, minibank, klesvask, spa og treningssenter. Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere elsker spesielt gratis transport til fornøyelsesparkene og flyplassen.

Kjøper Disneys Old Key West Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Disney's Old Key West Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Disneys Old Key West Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Disney's Old Key West Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Disneys Old Key West Resort-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Disneys Old Key West Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Disney's Old Key West Resort kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.