Bilde av Diamond Resorts Polynesian Isles
Bilde av Diamond Resorts Polynesian Isles
Bilde av Diamond Resorts Polynesian Isles
Bilde av Diamond Resorts Polynesian Isles
Bilde av Diamond Resorts Polynesian Isles

Adresse: 3045 Polynesian Isle Blvd., Kissimmee, FL, 34746, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Diamond Resorts Polynesian Isles? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Den beste av Florida-solen har en fremtredende rolle på Diamond Resorts Polynesian Isles Resort i Kissimmee, Florida. Hver av de store ene og to roms villaene har avskjermede terrasser som tillater timeshare gjester til å luxuriate i det varme været. Romslige og komfortable fasiliteter som er felles for all overnatting inkluderer kingsize-seng eller to enkeltsenger med to fulle bad, oppvarming og air condition, komplett kjøkken, romslig stue og spisestue, dronning sovesofa, flatskjerm kabel-TV, DVD-spiller og iPod dock , og Wi-Fi-tilgang.

Diamond Resorts Polynesian Isles Resort opprettholder den tropiske atmosfæren i sine flere svømmebassenger, grill og piknikområder og spa. Masse moro er garantert med familie og venner. På samme måte bruker idrettsanlegg på dette stedet rikelig med solskinn, inkludert tennis- og shuffleboardbaner og putting greener. Et klubbhus, karaoke, treningssenter, spill og konsoller og lekeplass er også tilgjengelig.

For enda mer glede, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår å utforske nærliggende attraksjoner ligger kun få minutter fra feriestedet. Disse inkluderer populære Orlando fornøyelsesparker og valg shopping og spisesteder. Ikke gå glipp av eventyr i Atlanterhavskysten og Daytona Beach og det utrolige nattelivet i Miami Beach. Kulturelle og historiske steder er også til stede for din ferie.

Diamond Resorts Polynesian Isles Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Enhetene, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, spillrom, handikappede, vaskerom, lekeplass, svømmebasseng, tennis (utstyr tilgjengelig), boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (50.0 miles), Båtliv (5.0 miles), Golf (4.0 miles), Matbutikk (2.0 miles), Helseklubb (4.0 miles), Ridning (8.0 miles), Lake (4.0 miles), Live Entertainment (1.0 miles) ), Medisinsk utstyr (4.0 miles), Racketball (6.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (10.0 miles), Vannski (4.0 miles),
Flyplass
Orlando International - (15 miles - 24 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Diamond Resorts Polynesian Isles timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Diamond Resorts Polynesian Isles før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Diamond Resorts Polynesian Isles, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Polynesian Isles

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom på Diamond Resorts Polynesian Isles. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Diamond Resorts Polynesian Isles.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Diamond Resorts Polynesian Isles kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.