Bilde av Diamond Resorts Greensprings Plantation
Bilde av Diamond Resorts Greensprings Plantation
Bilde av Diamond Resorts Greensprings Plantation
Bilde av Diamond Resorts Greensprings Plantation
Bilde av Diamond Resorts Greensprings Plantation

Adresse: 3500 Ludwell Parkway, Williamsburg, VA, 23188, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresorts.com

Er du interessert i eiendommer til salgs og utleie på Diamond Resorts Greensprings Plantation? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


I en verden der timeshare helligdager er preget av det moderne og nye Diamond Resorts Greensprings Vacation Resort skiller seg ut ved å ta deg tilbake til 18th century America. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er enamored av tidløs sjarm og koloniale ånd av denne innkvarteringen i Williamsburg, Virginia. Rik i historien, det captivates med en revolusjonær æra vibe og underholder med historiske re-enactments og landemerker, koloniale plantasjer og indianer-relikvier.

Den generelle atmosfæren er avslappet, veldig koselig og upretensiøs. Dette overføres til de to- og fire-romsommene på Diamond Resorts Greensprings Vacation Resort. Hver er hjemmekoselig med sin individuelle peis, uteplass og hage badekar. Andre fasiliteter for å trøste deg er klimaanlegg, komplett kjøkken, TV og bad med dampdusj og hårføner.

I tillegg er det innendørs og utendørs bassenger med boblebad og bassengbar på stedet, samt et treningsstudio, badstue, piknikområde og lekeplass, og opplyste tennisbaner. Din fritid er garantert, spesielt med Jack Nicklaus-designet golfbane like ved innkvarteringen. En rolig spasertur gjennom byens brosteinsbelagte gater avslører også flere fornøyelser som museer, fiske, shopping, sport, restauranter og salonger. Du er sikker på å få en vakker og unik ferie hvert eneste år.

Diamond Resorts Greensprings plantasjeanlegg

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Peis - Enhet (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / tørketrommel (Alle enheter),
Resort Fasiliteter
Barn s Pool, treningsutstyr, lekeplass, badstue, svømmebasseng (innendørs / utendørs), tennis (utstyr tilgjengelig), boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (50.0 miles), Båtliv (3.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (Nærliggende), Matbutikk (2.0 miles), Frisør (2.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Medisinsk anlegg (3.0 miles), Restaurant (2.0 miles), Shopping Area (6.0 miles), Vannski (3.0 miles),
Flyplass
Newport News / Williamsburg - (32 miles - 51 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøpe Diamond Resorts Greensprings Plantation timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Diamond Resorts Greensprings Plantation før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Diamond Resorts Greensprings Plantation, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Diamond Resorts Greensprings Plantation

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Diamond Resorts Greensprings Plantation eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Diamond Resorts Greensprings Plantation.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Diamond Resorts Greensprings Plantation kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.