Bilde av Diamond Resorts European Collection Points
Bilde av Diamond Resorts European Collection Points
Bilde av Diamond Resorts European Collection Points
Bilde av Diamond Resorts European Collection Points
Bilde av Diamond Resorts European Collection Points

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Diamond Resorts European Collection Points


Italiensk fine dining, spansk soloppganger, fransk landsbygd og østerriksk ski - alle disse er helt europeiske opplevelser som ikke alle ville være heldige nok til å oppleve i en enkelt levetid. Men med Diamond Resorts European Collection Points kan du oppleve akkurat det og mye mer dessuten.

Som autorisert forhandler av Diamond Resorts European Collection Points, Travel & Leisure Group tilbyr muligheten til å få tilgang til Diamond Resorts Internationals utvalg av luksuriøse resorts til videresalgspriser. Med et bredt spekter av destinasjoner i land over hele verden fra et av de største hotellfirmaene i verden, er DRI-medlemmer virkelig bortskjemt for valg.

Som en global gjestfrihet og ferie eierskap selskap, Diamond Resorts tro at de er forpliktet til å tilby sine gjester en ferie for livet. DRI tilbyr alpinanlegg på en rekke steder som strandpromenader i Spania, alpinanlegg i Østerrike og golfanlegg i Portugal. Du kan finne deg selv jetting av den magiske Paris med en reignited barnlig følelse av underverk, eller oppleve de fantastiske vulkanske strendene på Tenerife. Plasseringsmulighetene er nesten uendelige.

Videre tilbyr Diamond Resorts International en rekke aktiviteter på feriestedene, fra fotturer og sykkelutleie til ridning, dykking og mye mer, noe som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av feriestedets beliggenhet, uansett hvor du velger å besøke. Diamond Resorts tilbyr også sjansen til å vinne VIP-tilgang Til en rekke arrangementer og aktiviteter, inkludert vinfestivaler, høyprofilerte sportsarrangementer og helikopterturer. Diamond Resort Poeng Medlemskap tilbyr også medlemmer fleksible innsjekkingsdatoer, muligheten til å låne og spare poeng, pluss muligheten til å ta korte pauser hvis du foretrekker å gjøre det.

Ved å kjøpe gjennom en timeshare videresalgsselskap, Reise og fritid Gruppe kan tilby muligheten til å bli medlem av Interval International. Intervall International driver medlemskapsprogrammer for ferieeiere og gir verdiskapende tjenester over hele verden, inkludert tilgang til 2,500-feriestedene over hele verden gjennom deres ferieutvekslingssystem og reiserabatter. For mer informasjon, besøk vår Utvekslingsselskaper side.

Kjøper Diamond Resorts European Collection Points timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Diamond Resorts European Collection Points før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Diamond Resorts European Collection Points, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts European Collection Points

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Diamond Resorts European Collection Points-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Diamond Resorts European Collection Points.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Diamond Resorts European Collection Points kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.