Bilde av Diamond Club La Cumbre * PERMANENTLY STENGT *
Bilde av Diamond Club La Cumbre * PERMANENTLY STENGT *
Bilde av Diamond Club La Cumbre * PERMANENTLY STENGT *
Bilde av Diamond Club La Cumbre * PERMANENTLY STENGT *
Bilde av Diamond Club La Cumbre * PERMANENTLY STENGT *

Adresse: Calle Manguia 8, Puerto del Carmen, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.resort-solutions.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Diamond Club la Cumbre


Moderne, lyse og komfortable leiligheter hilser ferierende på Diamond Club la Cumbre i Las Palmas, Spania. Disse timeshare enheter er satt rundt et stort oppvarmet svømmebasseng med en bassengbar som fremhever den solfylte spenningen og energien til det tre-stjerners leilighetskomplekset.

Leilighetene med ett og to soverom er innredet til en utvilsomt høy standard. Hver sover fire og seks personer henholdsvis. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng og dobbel sovesofa, takvifte, safe, fullt utstyrt kjøkken og eget bad med badekar eller dusj. Det er Wi-Fi, og oppholdsrommet har en TV med valg av satellittkanaler og DVD-spiller. I mellomtiden åpner balkongen til vakker utsikt og fremhever den fantastiske beliggenheten til feriestedet med utsikt over gamlebyen i Puerto del Carmen.

Videre er stranden bare åtte minutter fra hotellet, og en rekke vannaktiviteter som fiske, vannski og båthavn kan nydes i nærheten. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår videre en tur til The Strip, en travel feriested strand kantet med butikker, restauranter og barer som ligger innen gangavstand fra Diamond Club la Cumbre.

Diamond Club La Cumbre * PERMANENTLIG STENGT * Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barneklubb, Klesvask, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand i nærheten, Båtliv (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr, Nærliggende, Squash Skiing (i nærheten), vindsurfing (i nærheten),
Flyplass
Arrecife - (7 miles - 11 km)
Sjekk inn / ut
Torsdag

Kjøpe Diamond Club La Cumbre * PERMANENTLIG STENGT * timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Diamond Club La Cumbre * PERMANENTLIG STENGT * før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Diamond Club La Cumbre * PERMANENTLY STENGT * hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Diamond Club La Cumbre * PERMANENTT STENGT *

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Diamond Club La Cumbre * PERMANENTLY STENGT * eiendom. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Diamond Club La Cumbre * PERMANENTLY CLOSED *.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Diamond Club La Cumbre * PERMANENTLY STENGT * kan være trygt med visshet om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.