Bilde av Club La Riviera
Bilde av Club La Riviera
Bilde av Club La Riviera
Bilde av Club La Riviera
Bilde av Club La Riviera

Adresse: Urbanizacion Riviera del Sol, Calle Saturno, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.crownresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Crown Resorts på Club La Riviera? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Club La Riviera er en del av Crown Resorts portefølje av timeshare ferie innkvartering og er deres mest koselige tilbud i Spania, med bare tjuefire betjente leiligheter. Å besøke den populære Costa del Sol, men samtidig opprettholde en grad av eksklusivitet, er en fin måte å sikre at du har den beste tiden på ferien. Dette feriestedet tilbyr et innbydende utendørsbasseng og en gratis buss til stranden, bare noen få minutter unna. Ta deg tid til å suge i solen, avkjøle med forfriskende dips i vannet når det blir litt for å dampe og nippe til noe deilig.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker muligheten til å ta en piknik til stranden, gjort mulig av det fullt utstyrte kjøkkenet i hver leilighet, men det er også rikelig med valg for deilig lokal fare. Nyt en tortilla eller muligens noen paella for å få mest mulig ut av reisen til Spanias solskyst. Club La Riviera kommer sterkt anbefalt til ferierende som håper å nyte litt kvalitetstid med folkene de elsker i et mer tilbaketrukket feriested, slik at fokuset kan forbli på bare å ta en pause fra det normale livets liv og liv.

Club La Riviera Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Barnepass (2.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (2.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning 3.0 miles), Klesvask (1.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (i nærheten), Lekeplass (2.0 miles), Restaurant i nærheten, Badstue i nærheten, Kjøpesenter (i nærheten), Squash Tennis (I nærheten), Vannski (3.0 miles), Whirlpool / Boblebad (Nærliggende), Vindsurfing (3.0 miles),
Flyplass
Malaga - (24 miles - 38 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Kjøper Club La Riviera timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Riviera før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Riviera, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Club La Riviera

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Riviera eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Riviera.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Riviera kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.