Bilde av Crown Resorts at Club Caronte
Bilde av Crown Resorts at Club Caronte
Bilde av Crown Resorts at Club Caronte
Bilde av Crown Resorts at Club Caronte
Bilde av Crown Resorts at Club Caronte

Adresse: Urbanizacion Riviera del Sol, Calle Zeus, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.crownresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Crown Resorts på Club Caronte


En oase av ro og ro, skiller Crown Resorts på Club Caronte seg fra resten av Malaga, Spania. Borte fra den forvirrende blandingen av lyder og vanvidd, er denne skjulte perlebaren med nesten ett hundre to-roms timeshare Leiligheter, hver lyse og romslige og ligger i frodige hager. Finn god komfort i dobbelt soverom, tomannsrom, stue med sovesofa, spisestue, satellitt-TV og DVD-spiller og eget bad med dusj. Nyt familie måltider i komplett kjøkken. Betalt Wi-Fi-tjeneste er også tilgjengelig i boligen.

På samme måte spretter det store utendørsbassenget ikke på avslapping. For yngre barn er det et småbarnsbasseng for å nyte. Attraktiv greener omgir området, slik at du kan fullt ut nyte en tropisk ferie. I tillegg er et treningssenter på stedet, samt en salong og Tots butikk. Når du er klar, tilbys en gratis, lokal minibusservice fra Crown Resorts på Club Caronte til transportgjester til nærliggende strand og shoppingområde. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere finner dette svært praktisk og minne gjester også om at de har fri tilgang til fasiliteter på andre Crown Resort-komplekser i Riviera del Sol-området.

Crown Resorts på Club Caronte Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (2.0 miles), Båtliv (4.0 miles), Casino (12.0 miles), Barnepass (2.0 miles), Fiske (4.0 miles), Golf (2.0 miles), Matbutikk (2.0 miles), Frisør (2.0 miles) Ridning (2.0 miles), Klesvask (2.0 miles), Live Entertainment (2.0 miles), Medisinsk fasiliteter (2.0 miles), Restaurant (2.0 miles), Sauna (Nærliggende), Kjøpesenter (2.0 miles), Squash Telefon (i nærheten), Tennis (I nærheten), Vannski (4.0 miles), Boblebad / Boblebad (Nærliggende), Vindsurfing (4.0 miles),
Flyplass
Malaga - (24 miles - 38 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Crown Resorts på Club Caronte timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Crown Resorts på Club Caronte før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Crown Resorts på Club Caronte, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Crown Resorts på Club Caronte

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Crown Resorts på Club Caronte eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Crown Resorts på Club Caronte.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Crown Resorts på Club Caronte kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.