Bilde av Cromer Country Club
Bilde av Cromer Country Club
Bilde av Cromer Country Club
Bilde av Cromer Country Club
Bilde av Cromer Country Club

Adresse: Cromer Country Club, Overstrand Road, Cromer, Norfolk, NR27 0DJ, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Cromer Country Club


Velkommen til timeshare med Cromer Country Club, et sted som tilbyr så mange flotte kvaliteter, er det vanskelig å telle dem alle. Ligger i Norfolk, England, har feriestedet en befolket beliggenhet ved åssiden, bare et steinkast fra Cromer Beach, og ved siden av den historiske Royal Cromer Golf Club. Overnatting består av leiligheter fra studio til tre-roms, sammen med villaer for større partier, som er utnevnt med alle moderne bekvemmeligheter som trengs for en selvbetjent ferie. Hvis du ikke vil lage mat mens du er borte, tilbyr feriestedet en fantastisk restaurant på stedet med et bredt utvalg av retter til svært rimelige priser.

Lokale fasiliteter inkluderer et familievennlig eventyrspark, det nærliggende Sea Life Centre, hvor du kan komme deg nær med en rekke vannlevende liv, Cromer Pier - kun en kort spasertur fra feriestedet og vinneren av Pier of the Year 2015 - og Sandringham House, lands tilbaketrekning av den kongelige familien. Etter å ha utforsket lokale attraksjoner, slapp av i ditt romslige oppholdsrom eller nyt en foryngende behandling på hotellets spa. For virkelig engelsk timeshare med utmerkede fasiliteter, Reise og fritid Gruppe er glad for å tilby for videresalg Cromer Country Club.

Cromer Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Barnepass, treningsutstyr, helsestudio, vaskeri, liveunderholdning, restaurant, svømmebasseng (innendørs), telefon,
Nærliggende fasiliteter
Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (15.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Squash (Nærliggende)
Flyplass
London Heathrow - (150 miles - 241 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Cromer Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Cromer Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Cromer Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Cromer Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Cromer Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Cromer Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Cromer Country Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.