Bilde av Club Costa Sal
Bilde av Club Costa Sal
Bilde av Club Costa Sal
Bilde av Club Costa Sal
Bilde av Club Costa Sal

Adresse: Costa Sal Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Calle Agonal 6, Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.costasal.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Costa Sal


Ligger i det populære feriestedet Matagorda i Puerto Del Carmen, Lanzarote Du finner Club Costa Sal. Denne prisvinnende timeshare feriestedet ligger blant 13 hektar med frodige hager med et bredt utvalg av fasiliteter på stedet, inkludert et supermarked, tennisbane, lekeplass og to bassengområder med både voksne og barnebasseng. Reise og fritid Gruppe tro på stedet bar og restaurant bemannet med engelsk og irsk arbeidere som tilbyr frokost, lunsj og middag service er en ekte bonus.

Dette timeshare resort tilbyr en blanding av studio, ett soverom og to roms leiligheter. Det finnes også en rekke bungalower og villaer på tilbud. Alle overnattingssteder tilbyr alle fasiliteter du vil forvente deg fra et feriested av denne kaliber som satellitt-TV, telefon, Wi-Fi, klimaanlegg og en kjøkkenkrok med større egenskaper som tilbyr et fullt utstyrt kjøkken.

Club Costa Sal ligger bare 10 minutter fra Arrecife flyplass i et rolig område av Matagorda, bare en fire minutters gange fra lokale barer, restauranter, supermarkeder og en hvit sandstrand med gågatepromenade. Det er også en busstjeneste bare 50 meter unna med en timetjeneste til Puerto de Carmen, Arrecife, Playa Honda og Costa Tequise.

Kjøper Club Costa Sal timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Costa Sal før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Costa Sal, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Costa Sal

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Costa Sal eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Costa Sal.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Costa Sal kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.