Bilde av Clubhotel La Clusaz
Bilde av Clubhotel La Clusaz
Bilde av Clubhotel La Clusaz
Bilde av Clubhotel La Clusaz
Bilde av Clubhotel La Clusaz

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Clubhotel La Clusaz? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Clubhotel La Clusaz til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Clubhotel La Clusaz Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Langrenn (utstyr tilgjengelig), alpint ski (utstyr tilgjengelig), skiskole (utstyr tilgjengelig),
Nærliggende fasiliteter
Barnevakt (i nærheten), Barnas basseng, Nærliggende treningsutstyr, Nærbutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Vaskerom (I nærheten), Medisinsk teknisk utstyr, Nærliggende restauranter, Sauna (Nærliggende) , Kjøpesenter (Nærliggende), Snackbar (Nærliggende), Svømmebasseng (Nærliggende),
Flyplass
- (186 miles - 299 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag, søndag, tirsdag

Nyt et hjem hjemmefravær på Clubhotel La Clusaz

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Clubhotel La Clusaz, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Clubhotel La Clusaz før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Clubhotel La Clusaz, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Clubhotel La Clusaz

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Clubhotel La Clusaz eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Clubhotel La Clusaz.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Clubhotel La Clusaz kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.