Bilde av Club Tarahal
Bilde av Club Tarahal
Bilde av Club Tarahal
Bilde av Club Tarahal
Bilde av Club Tarahal

Adresse: Club Tarahal (# 2063), Calle Acevino 49, Urbanización la Paz, Puerto de la Cruz, Tenerife, Kanariøyene 38400
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.nexusleisure.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Club Tarahal


Tenerife er et flott sted for sol, sand og surfe, men det er nok å gjøre også. Besøkende til Puerto de la Cruz vil bli feid bort av skjønnheten i området. Strender langs kysten og vulkaner sitter i horisonten, landskapet gir en forfriskende forandring fra våre egne grønne land.

Club Tarahal er heldig å ha et basseng for å ta en dukkert i på slutten av en støvete dag med utforsking. Det er mye å se i lokalområdet, inkludert det arkeologiske museet i Puerto de la Cruz, Loro Parque og den botaniske hagen. Med en timeshare På dette feriestedet vil du aldri bli sittende fast for noe morsomt å tilbringe tid på.

Alle leilighetene er ett eller to soverom og har utsikt enten av havet eller fjellene fra balkongen eller terrassen. Kjøkkenene er fullt utstyrte, noe som betyr at du er fri til å hilse på din kreative side hvis du ikke har lyst på en annen middag, men med deilig spansk mat rett utenfor døren din, vil du bli tilgitt for å spise ute for hvert måltid. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker Club Tarahal for sin situasjon rett ved kysten og for nærhet til morsomme aktiviteter som passer for alle aldre.

Club Tarahal Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Medisinsk fasiliteter, Restaurant, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand i nærheten, Kasino i nærheten, Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende) , Snackbar (i nærheten), Squash (i nærheten), Tennis (i nærheten),
Flyplass
Reina Sofia - (62 miles - 99 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, tirsdag

Kjøp Club Tarahal timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Tarahal før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Tarahal, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Tarahal

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Tarahal eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Tarahal.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Tarahal kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.