Bilde av Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club
Bilde av Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club
Bilde av Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club
Bilde av Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club
Bilde av Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club

Adresse: Calle Topacio s / n, Urb. Riviera del Sol, 29649 Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.oasisclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ligger midt mellom Malaga og Gibraltar på den berømte Costa del Sol, ligger dette feriestedet i et rolig boligområde med utsikt over Miraflores golfbane. Innen rekkevidde av flere golfbaner ligger det nær Marbella og Fuengirola, og er 1 kilometer (1.6 kilometer) fra stranden. To svømmebassenger, tennis, minigolf, attraktive hager, bar / bodega og restaurantfasiliteter er på stedet. Det finnes også et fritidssenter med innendørsbasseng, boblebad, treningsstudio og badstue og en lekeplass for barn. Enhetene er smakfullt innredet og har satellitt-TV. Leiebil anbefales sterkt.

Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter,
Resort Fasiliteter
Barnevakt Henvisning, Bar / Cocktail Lounge, Bilutleie, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk, Vaskeritjenester, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller dampbad, Svømmebasseng - Innendørs, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis, Boblebad Spa eller boblebad i nærheten
Nærliggende fasiliteter
Strand, Sykkelstier, Fiske, Golf, Ridning
Flyplass
Malaga / AGP 25 Miles / 40 KM
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøper Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Systeme Vacances på Oasis Club og Oasis Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.