Bilde av Club Sunset
Bilde av Club Sunset
Bilde av Club Sunset
Bilde av Club Sunset
Bilde av Club Sunset
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.sunsetworldresorts.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Club Sunset? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


timeshare medlemskap i Club Sunset tilbyr variasjon, fleksibilitet og kvalitet som bare et gjestfrihetsselskap av førsteklasses kvalitet kan tilby, mens det tilbyr en verden av innovative ferieopplevelser, bare Club Sunset-medlemmer har tilgang til. Klubben har fire alpinanlegg i det meksikanske Karibia: Hacienda Tres Rios og Sunset Fishermen som ligger i Riviera Maya og Sunset Royal og Sunset Marina i Cancun. Sunset World Resorts har en serie delselskaper tilgjengelig for å oppfylle medlemskravene. Det er en marina med full service for yachtseiere og et bilutleiefirma.

Kjøper timeshare for Club Sunset

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Sunset før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Sunset, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videreselger på Club Sunset

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Sunset eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Sunset.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Sunset kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger som er deponert på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.