Bilde av Club Sultan de Marbella
Bilde av Club Sultan de Marbella
Bilde av Club Sultan de Marbella
Bilde av Club Sultan de Marbella
Bilde av Club Sultan de Marbella

Adresse: Calle Arturo Rubinstein, s / n, Marbella, Málaga, 29600,
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Sultan de Marbella? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Malaga husker festdeltakere, frittflytende alkohol, solfylte strender og sene kvelder, men det har så mye mer å tilby. Som en av de mest populære destinasjonene i Spania er det alltid mye som skjer, fra historie og kunst til sightseeing og friluftsliv, i tillegg til natten sosialt samvær som pågår over hele Costa del Sol. Club Sultan de Marbella ligger nær severdighetene, inkludert det romerske amfiteateret og Picasso-museet.

Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere mener at Malaga er et toppvalg for en timeshare i Spania, da det er nær all action og likevel bare et kort hopp fra Storbritannia. Club Sultan de Marbella har utmerkede muligheter for å spise på stedet, samt et leilighetskjøkken som er like godt utstyrt som du forventer, perfekt for å blande og matche på å prøve nye ting og holde ferien overkommelig. Bassenget er også en innbydende funksjon som lar deg dyppe inn og kjøle deg ned når været blir for varmt. Enten du reiser med venner eller familie, lyse unge ting eller de som nyter en rolig pause, er dette feriestedet du velger for de som er kjent.

Kjøper Club Sultan de Marbella timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Sultan de Marbella før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Club Sultan de Marbella, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Club Sultan de Marbella

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Sultan de Marbella eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Sultan de Marbella.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Club Sultan de Marbella kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger som er deponert på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.