Bilde av Club Salina Wharf
Bilde av Club Salina Wharf
Bilde av Club Salina Wharf
Bilde av Club Salina Wharf
Bilde av Club Salina Wharf

Adresse: Club Salina Wharf, Triq Il-Majjiera, Majjiera, Qawra SPB 1841, Malta
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: http://www.clubsalinahotelmalta.com/

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Salina Wharf? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


For en overlegen ferie, vurder timeshare på Club Salina Wharf i Qawra, Malta. Uansett om du er ute etter en fredelig ferie i solen eller mye moro og leting, kan dette feriestedet møte og overgå alle forventninger. Feriestedet ligger kun to minutters gange fra det fathomless blå av Middelhavet og tilhørende vannsportsfasiliteter, inkludert en dykkerskole. Qawra er et livlig og levende område med en stilfull strandpromenade, og nærliggende Bugibba er enda livligere. Bugibba Square er et fantastisk sted å gå om kveldene for levende musikk og gaten underholdning - med mange restauranter, barer, kino kompleks, shopping, og barns aktiviteter.

Å komme seg rundt er enkelt og billig gjort ved hjelp av de lokale luftkondisjonerte bussene, og øya har et vell av historie og kulturarv å utforske. I huset er det innendørs og utendørs bassenger med underholdning i baren, vakre hager, lekeplass for barn, badstue og boblebad og en matbutikk. Din romslige, luftkondisjonerte leilighet vil sannsynligvis komme med en balkong med utsikt over hagen, slik at du kan spise ute med en fantastisk utsikt. For å slappe av timeshare med muligheten til å se og gjøre mye, Reise og fritid Gruppe anbefaler å vurdere Club Salina Wharf.

Club Salina Wharf-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Gulvteppe (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Barnebasseng, Spillerom, Klesvask, Lekeplass, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (I nærheten), Medisinsk teknisk utstyr, Nærliggende, Dykking Område (i nærheten), vindsurfing (i nærheten),
Flyplass
Malta International - (13 miles - 20 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, fredag, lørdag, tirsdag

Kjøper Club Salina Wharf timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Salina Wharf før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Salina Wharf, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Club Salina Wharf

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Salina Wharf eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Salina Wharf.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Club Salina Wharf kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger som er deponert på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.