Bilde av Club Riza
Bilde av Club Riza
Bilde av Club Riza
Bilde av Club Riza
Bilde av Club Riza

Adresse: Qawra Bay, Qawra, SPB 08, MALTA
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Riza? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Riza ligger nær det glitrende, blå Middelhavet. Fasiliteter inkluderer innendørsbasseng, boblebad, utendørs jacuzzi, bar og spillrom, vaskeritjenester, leserom og 24-timers resepsjon. Det store utendørsbassenget og barnebassenget er omgitt av områder for soling. De timeshare enheter og fellesarealer har klimaanlegg og sentralvarme.

Utvikleren har feriesteder i Portugal, Lanzarote og Tyrkia og kan også byttes med disse.

Club Riza Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Minikjøkken / Full), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Barn s Basseng, Klesvask, Heis, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs),
Nærliggende fasiliteter
Strand, Nærliggende, Båtliv, Kasino i nærheten, Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medisinsk anlegg Lekeplass Area (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Malta International - (13 miles - 20 km)
Sjekk inn / ut
Torsdag, fredag, lørdag, tirsdag

Kjøper Club Riza timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Riza før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Riza, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Riza

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Riza eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Riza.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Riza kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.