Bilde av Raintrees Club Regina Los Cabos
Bilde av Raintrees Club Regina Los Cabos
Bilde av Raintrees Club Regina Los Cabos
Bilde av Raintrees Club Regina Los Cabos
Bilde av Raintrees Club Regina Los Cabos

Adresse: Carretera Transpeninsulær Kilometro 22.5, San Jose del Cabo, Baja California Sur 23400, Mexico, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.raintreevacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Raintree's Club Regina Los Cabos


Club Regina Los Cabos stiger over strandlinjen der Cortezhavet møter Stillehavet. Hver enhet vender mot havet, og du kan nyte fargerike solnedganger og soloppganger fra terrassen din. Fra november til mars er det uvanlig å ikke se hvaler som spiller foran feriestedet. Feriestedet er et mekka for de som søker det beste under Baja-solen - fra golfbaner til noen av verdens beste sportsfiske. Los Cabos inkluderer byene San Jose del Cabo og Cabo San Lucas. I sentrum av San Jose del Cabo finner du kunstsentre som tilbyr verk av både kjente og up-and-coming meksikanske malere, skulptører og smykker designere. Cabo San Lucas tilbyr et bredt utvalg av internasjonale og lokale kulinariske opplevelser, samt et utrolig natteliv. Det er her hvor gode minner begynner.

Los Cabos er en av de mest besøkte turistmålene i Mexico og er årets vert for verdens største marlinfiske-turnering. "Los Cabos Corridor", som området mellom Cabo San Lucas og San Jose del Cabo er kjent, er spesielt kjent for sine høye sjøbuer og rikelig marine liv.

Raintrees Club Regina Los Cabos Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhet Enhet),
Resort Fasiliteter
Basseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Fiske, Matbutikk, Klesvask, Heis, Medisinsk teknisk utstyr, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis (utstyr tilgjengelig), Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Golf (1.0 miles),
Flyplass
San Jose del Cabo International - (14 miles - 22 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøpe Raintrees Club Regina Los Cabos timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Raintrees Club Regina Los Cabos før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Raintrees Club Regina Los Cabos, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Raintrees Club Regina Los Cabos

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Raintrees Club Regina Los Cabos eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Raintrees Club Regina Los Cabos.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Raintrees Club Regina Los Cabos kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.