Bilde av Club Pyla Beach Resort
Bilde av Club Pyla Beach Resort
Bilde av Club Pyla Beach Resort
Bilde av Club Pyla Beach Resort
Bilde av Club Pyla Beach Resort

Adresse: Club Pyla Beach Resort, c / o Tsialis Hotel Apartments, Dhekelia Road, Larnaca 6307, Kypros
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clubpyla.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Pyla Beach Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Pyla Beach Resort i Larnaka City, Kypros tilbyr reisende en sjenerøs beliggenhet ved sjøen som fremhever fordelene ved det uberørte strandlivet. Den livlige strandpromenaden er det perfekte stedet å sitte ved bukten for morgenkaffen eller kvelden, bake i solen i mellom, og gå langs den sjarmerende kysten ved solnedgang.

Innen feriestedet finner du glede i den unike, lave arkitekturen, omgitt av hager. Sink dypt inn i avslapping på helseklubben med treningssenter, boblebad og ayurvedisk behandlingsrom. Få rikelig med både solskinn og skygge i svømmebassenget med lysthus, solterrasse og bassengbar. For maten din, la restauranten og baren tilfredsstille dem alle.

Endelig, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere kan ikke tenke på en bedre måte å avslutte dagen enn en velfortjent hvile i noen av de fire og fire fullt møblerte timeshare leiligheter på Club Pyla Beach Resort. Designet i tradisjonell kypriotisk stil, er alle enhetene teppebelagte og har en stue med spiseplass, komplett kjøkken, farge-TV og eget bad med dusj. Oppgraderte rom fører videre til en privat balkong med utsikt over det turkise Middelhavet eller den nærliggende åssiden for å fullføre din vakre ferie.

Club Pyla Beach Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Barnepass, treningsutstyr, helsestudio, restaurant, badstue, svømmebasseng, telefon, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand i nærheten, Båtliv (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Klesvask (I nærheten), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk anlegg (6.0 miles), Vannski ,
Flyplass
Larnaca - (9 miles - 14 km)
Sjekk inn / ut
Fredag ​​Lørdag

Kjøper Club Pyla Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Pyla Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Pyla Beach Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Pyla Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Pyla Beach Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Pyla Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Pyla Beach Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.