Bilde av Holiday Club Puerto Calma
Bilde av Holiday Club Puerto Calma
Bilde av Holiday Club Puerto Calma
Bilde av Holiday Club Puerto Calma
Bilde av Holiday Club Puerto Calma

Adresse: Av. Holiday Club Puerto Calma, Joaquín Blanco Torrent, 2, 35130 Mogan, Las Palmas, Gran Canaria, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.holidayclubresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Holiday Club Puerto Calma


Holiday Club Puerto Calma kan bli funnet bare en kort spasertur fra den gyldne stranden i Puerto Rico de Gran Canaria funnet på Gran Canaria Sørvestkysten på Kanariøyene. Bygget som feriested Puerto Rico tilbyr et utvalg av butikker og restauranter i sine kommersielle sentre, noe som gjør det til et flott sted å handle mens du er på ferie.

Leilighetene på Holiday Club Puerto Calma har en varm, koselig stemning med moderne preg som åpner opp til store balkonger og fantastisk utsikt over havnen. Reise og fritid Gruppe tro timeshare Eiere med en liten familie bør være fornøyd med leilighetene på dette feriestedet. Leilighetene kommer i et utvalg av ett og to soverom med fullt utstyrt kjøkken, satellitt-TV, internettilgang og air condition. Alle kjøkkenkrokene har mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og keramiske kokeplater som gjør det enkelt for gjestene å spise ute. Gjestene finner også vaskemaskin og tørketrommel i fellesområdet.

De som ønsker å kjøpe timeshare På dette feriestedet bør du være fornøyd med skianlegget, som inkluderer et svømmebasseng med vannstråler, barnebasseng, barer, restaurant, treningsstudio, badstue, massasjeterapi og lekeplass for barn. Fans av lounging ved bassenget vil være snill å vite en av stolpene finnes på den romslige dekk rundt bassenget. Anlegget har også eksotiske hager og nøye utvalgte områder rundt feriestedet, noe som gjør det lettere å slappe av og slappe av.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Rød 1-52 hele året

Holiday Club Puerto Calma Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Klesvask, Live-underholdning, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Casino (10.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (I nærheten), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Kjøpesenter Spa (i nærheten), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Las Palmas - (31 miles - 49 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, mandag, onsdag

Kjøper Holiday Club Puerto Calma timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Puerto Calma før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Puerto Calma, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Puerto Calma

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Puerto Calma eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Club Puerto Calma.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Holiday Club Puerto Calma kan det være sikkert at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.