Bilde av Club Olympus på Garden City
Bilde av Club Olympus på Garden City
Bilde av Club Olympus på Garden City
Bilde av Club Olympus på Garden City
Bilde av Club Olympus på Garden City

Adresse: Hageby, Playa de las Americas, Adeje, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.olympusworld.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Olympus at Garden City? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


For de som leter etter en rolig familieferie med god tid til å slappe av, er Club Olympus på Garden City kanskje ikke for deg. Playa de las Americas er kjent som festesenteret i Tenerife, hvor lyse unge ting flokker for å danse og sosialisere med andre likemindede mennesker. Veronica Strip er pakket hver natt med folk i høy ånder, oppholder seg forbi soloppgang før du drar til den hvite sandstranden for å sove av tømmermenn om dagen.

Enhver med utholdenhet er i for en godbit, men som feriestedet er godt plassert for rask tilgang til Tenerife seiling, windsurfing og golfbaner. For å oppdatere før kveldens festligheter, er et besøk til en av feriestedets to bassenger i orden, hvorav den ene har en bassengbar. Utsikten fra timeshare leilighetene er fantastiske, slik at du alltid ser på noe pent mens du nyter kaffe på balkongen din om morgenen.

Club Olympus på Garden City er et flott valg, enten du er ung i alder eller ung i hjertet, med god mulighet til å sosialisere og delta i aktiviteter i lokalområdet. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker det for sin morsomme atmosfære og festemengder, og vi er sikker på at du også vil.

Club Olympus på Garden City Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Treningsutstyr, Dagligvarebutikk, Klesvask, Live Entertainment, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Kasino (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Spillerom (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (4.0 miles) , Dykking (i nærheten), tennis (i nærheten), vannski (i nærheten), vindsurfing (i nærheten)
Flyplass
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag, mandag, tirsdag

Kjøpe Club Olympus på Garden City timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Olympus på Garden City før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Olympus på Garden City, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Olympus på Garden City

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Olympus på Garden City eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Olympus på Garden City.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Olympus på Garden City kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.