Bilde av Club Oasis at El Capistrano
Bilde av Club Oasis at El Capistrano
Bilde av Club Oasis at El Capistrano
Bilde av Club Oasis at El Capistrano
Bilde av Club Oasis at El Capistrano

Adresse: Urbanizacion El Capistrano, Apartado Correos 113
29780 Nerja
Malaga, SPANIA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.elcapistrano.net

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Oasis at El Capistrano? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Club Oasis på El Capistrano til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Club Oasis på El Capistrano

Enhetsfasiliteter
Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full),
Resort Fasiliteter
Barn s Pool, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (Nærliggende), Strand (Nærliggende), Båtliv (6.0 miles), Casino (37.0 miles), Fiske (4.0 miles), Golf (12.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (1.0 miles), Ridning 1.0 miles), Live Entertainment (2.0 miles), Medisinsk fasiliteter (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
Malaga - (37 miles - 59 km)
Sjekk inn / ut
Fredag ​​Lørdag

Nyt et hjem hjemmefra på Club Oasis i El Capistrano

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Club Oasis at El Capistrano, er du garantert en årlig unna. Det blir raskt ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen din.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Oasis på El Capistrano før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med det nye feriehuset ditt. Så før du foretar en langsiktig investering med Club Oasis på El Capistrano, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Club Oasis i El Capistrano

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Oasis på El Capistrano eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Oasis på El Capistrano.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Club Oasis i El Capistrano kan være trygt i visshet om at de er i trygge hender med penger innskudd på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.