Bilde av Club Monte Anfi
Bilde av Club Monte Anfi
Bilde av Club Monte Anfi
Bilde av Club Monte Anfi
Bilde av Club Monte Anfi

Adresse: Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.anfi.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club Monte Anfi


En del av Anfi del Mar Feriestedene ligger i nærheten av Arguineguin, Club Monte Anfi har over tusen leiligheter i de elleve etasjene høye timeshare komplisert. Disse kan skilte med romslige, moderne enheter med klimaanlegg som holdes til en god standard av det vennlige og hjelpsomme personalet. De er plysj med fin innredning, et velfylt kjøkken med kjøleskap med fryser og alt utstyr, med TV / DVD-spiller i salongen og Wi-Fi overalt. På soverommene er det rikelig med oppbevaring sammen med safe. Eiere på feriestedet har tilgang til fasilitetene på alle fire klubber i Anfi del Mar, som alle har sin egen sikkerhet. Et spa, treningsstudio og minibanker er tilgjengelig, samt leiebil og medisinske fasiliteter og selvfølgelig svømmebassenger. Det er arrangementer på dagtid for voksne og barn.

Club Monte Anfi Er en av de beste feriestedene å bo i Gran Canaria Og den slags topp kvalitet Reise og fritid Gruppe Ville forvente å tilby, ren luksus med flott utsikt over havet og stranden. Alt i alt et veldig stort feriekompleks.

Club Monte Anfi Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Luftkondisjonering, Bilutleie, Barnevakt, Bar / Cocktailsalong, Strand, Båt Marina / Lansering, Matlagingsanlegg, Underholdning, Live, Treningsrom, Utstyrt, Fiske, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskeritjenester, Lekeplass, Restaurant, Seiling / Utleie , Badstue eller dampbad, Dykking, Svømmebasseng, Utendørs, TV, Tennis, Vannski, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barnebasseng, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Dykking, Kjøpesenter, Snackbar, Svømmebasseng, Vannski, Vindsurfing
Nærliggende fasiliteter
Casino (12.0 miles), Barnepass (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flyplass
Las Palmas - (29 miles - 46 km)
Sjekk inn / ut
Mandag, onsdag, fredag, lørdag

Kjøp Club Monte Anfi timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Monte Anfi før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Monte Anfi, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Monte Anfi

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Club Monte Anfi-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Monte Anfi.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Monte Anfi kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.