Bilde av Ona Dorada El Tarter
Bilde av Ona Dorada El Tarter
Bilde av Ona Dorada El Tarter
Bilde av Ona Dorada El Tarter
Bilde av Ona Dorada El Tarter

Adresse: Ransol, Canillo, Andorra, AD100, Andorra
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: onagrup.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Club La Solana De Ransol? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Andorra er nesten en hemmelighet; et lite uavhengig prinsipp mellom Spania og Frankrike som holder sjarmen til begge deler. Ona Dorada El Tarter i Ransol er bare noen øyeblikk unna kabelbaner som forsiktig løfter deg mot det mest fantastiske, fantastiske landskapet. Herfra er det lett å vandre langs vakre stier, ta i flora og fauna som regionen er spesielt bemerkelsesverdig. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker at det er mulig å tilbringe både sommer og vinter og alt i mellom i denne fantastiske åssiden landsbyen med bare hundre og åtti vanlige innbyggere.

Ona Dorada El Tarter tilbyr feriegjester det beste i timeshare leiligheter hvorfra du kan utforske Pyreneene. Anlegget er innbydende ved første ankomst, stenen fasaden passer fint med atmosfæren og utseendet på regionen. Utsikten er fantastisk fra hver leilighet, et perfekt sted å sitte og nyte en kaffe og nyte pause fra virkeligheten. Med kjøkken og sittegruppe i hver, vil du kunne ta deg tid til å lage et lett måltid i stedet for å gå ut til en av de nærliggende restaurantene, hvis dagen for fotturer eller ski har slitt deg ut. Det er ikke nødvendig å rush i det hele tatt når du besøker denne rolige havnen i fjellene.

Ona Dorada El Tarter fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis), Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, matbutikk, restaurant, badstue, snackbar, telefon,
Nærliggende fasiliteter
Downhill Skiing (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Helseklubb (9.0 miles), Live Entertainment (1.0 miles), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Skiskole (i nærheten), Squash (2.0 miles), Svømmebasseng (2.0 miles) , Tennis (2.0 miles),
Flyplass
Barcelona - (125 miles - 201 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Ona Dorada El Tarter timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ona Dorada El Tarter før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ona Dorada El Tarter, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Ona Dorada El Tarter

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ona Dorada El Tarter eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ona Dorada El Tarter.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Ona Dorada El Tarter kan det være sikkert at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.