Bilde av Club La Costa The Paradise Club
Bilde av Club La Costa The Paradise Club
Bilde av Club La Costa The Paradise Club
Bilde av Club La Costa The Paradise Club
Bilde av Club La Costa The Paradise Club

Adresse: Calle Galicia 6, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clublacosta.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Club La Costa Paradise Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En flott flukt til paradiset er akkurat det du får med timeshare or Fraksjonert eierskap På Club La Costa Paradise Club. Ta en uke av deg fra hverdagen og finn deg selv fortryllet av sjarmen og allure på dette høye feriestedet i Tenerife, Spania— Kjent av lokalbefolkningen som øya for den evige våren.

Uansett hvilken tid på året du går, får du oppleve godt vær på en fantastisk beliggenhet som virker som om den ble laget spesielt for din ferie. Tilbring dagen med det oppvarmede bassenget med fritt form, ligge i boblebadet, hold deg oppdatert på treningssenteret, og nyt utsikten over La Gomera fra den solfylte balkongen.

Romslige leilighetene er fullt utstyrt med alt du trenger hvis du vil lage mat, eller du kan spise i stil på hotellets restauranter. Ta en tur til Tiede National Park for å utforske månelandskapet. Slapp av om kvelden med en cocktail. Både timeshare og Fraksjonert eierskap På dette fantastiske feriestedet vil du gi år på år med gode minner, så for din neste ferieinvestering, Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere Club La Costa på Paradise Club.

Club La Costa Paradise Club-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Barn s Pool, Supermarked, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (5.0 miles), Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Kjøpesenter Nærliggende), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Reina Sofia - (13 miles - 20 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, tirsdag

Kjøpe Club La Costa The Paradise Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Paradise Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa The Paradise Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa The Paradise Club

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Paradise Club-eiendommen. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Club La Costa The Paradise Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruke Club La Costa Paradise Club kan være trygg i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.