Bilde av Club La Costa Sunningdale Village
Bilde av Club La Costa Sunningdale Village
Bilde av Club La Costa Sunningdale Village
Bilde av Club La Costa Sunningdale Village
Bilde av Club La Costa Sunningdale Village

Adresse: Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clublacosta.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Club La Costa Sunningdale Village? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En annen juvel i Club La Costa-kronen, Club La Costa Sunningdale Village er både et stimulerende og avslappende feriested for den kresne timeshare or Fraksjonert eierskap kjøper. Ligger på den spennende øya Tenerife, Spania, er dette feriestedet ideelt for alle - enten du er ute etter å bare være borte fra dagene ved bassenget eller utforske de vakre omgivelsene.

Besøk Los Abrigos, en sjarmerende fiskerlandsby som kan skryte av utrolige sjømatrestauranter; Playa de las Americas, hvor du ikke finner noen muligheter for fester; Eller til og med Tiede National Park med sitt berømte månelandskap.

Hvis du er hjemmemenneske selv på ferie, tilbyr feriestedet mye i form av underholdning på feriestedet, organisert av sitt eget Team Marina. Det store utendørsbassenget har sin egen snackbar for måltider ved bassenget, og barna vil nyte den fullt administrerte barneklubben og barnebassenget. Kjøp inn dagligvarer fra butikken på stedet og pisk opp noen kulinariske herligheter på det utstyrte kjøkkenet ditt, og nyt utsikten over La Gomera fra balkongen din mens du spiser komfortabelt. For alt du kan ønske deg timeshare or Fraksjonert eierskap og mer, Reise og fritid Gruppe presenterer for videresalg Club La Costa Sunningdale Village.

Club La Costa Sunningdale Village-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (noen enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barn s Pool, Dagligvarebutikk, Live Entertainment, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (7.0 miles), Båtliv (9.0 miles), Casino (7.0 miles), Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Medisinsk anlegg (7.0 miles), Dykking (4.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vannski (3.0 miles), Wind Surfing (3.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (3 miles - 4 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Club La Costa Sunningdale Village timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Sunningdale Village før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Sunningdale Village, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Sunningdale Village

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Club La Costa Sunningdale Village. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Club La Costa Sunningdale Village.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Club La Costa Sunningdale Village kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.