Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Marina del Rey
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Marina del Rey
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Marina del Rey
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Marina del Rey
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Marina del Rey

Adresse: Marina del Rey, Ctra. de Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Málaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clublacosta.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club La Costa Fractional Ownership Marina del Rey? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Brøkdelte eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare eie. I stedet for å eie en uke eller to på ditt hjemsted, eier du et stykke av eiendommen selv. Hvert eierskap går til en bestemt leilighet på et dedikert feriested og tildeles en prosentandel av eierskapet, som du får når du selger det. Tildelingen av brøkpoeng gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du vil ikke lenger være knyttet til det samme ferieåret inn, år ut. På slutten av leiekontrakten blir eiendommen solgt og du mottar en andel av fortjenesten! Med Club La Costa, får du tildelt et antall brøkpunkter som du kan bruke på en rekke forskjellige skianlegg i porteføljen.

Det er ikke nødvendig å bruke en bytte selskap i likhet med Intervall International, RCI or 7Across ettersom ditt CLC Fraksjonale eierskap lar deg bruke en rekke feriesteder innenfor den omfattende CLC -porteføljen. Travel & Leisure Group's Fraksjonalt eierskap forhandlere vil kunne forklare deg i detalj hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og fulle fordeler med dette veletablerte timeshare-formatet.

Marina del Ray kan bli funnet mellom Benalmadena Costa og Marbella på Costa Del Sol i Spania. Anlegget har en forhøyet beliggenhet med uforstyrret utsikt over Middelhavet og fjerne fjellkjeder. Reise og fritid Gruppe Tror at på grunn av kystbyene Fuengirola, Marbella og Malaga bare er en kort kjøretur unna folk interessert i Fraksjonert eierskap På Marina del Ray skal du kunne finne gode shoppingmuligheter, et spennende natteliv og mange sports- og fritidsaktiviteter, inkludert mange golfbaner å velge mellom.

Alle som er interessert i Fraksjonert eierskap På Marina del Rey finner du leilighetene i et villa kompleks med en tradisjonell andalusisk design med utsikt over havet og Sohail slott i Fuengirola. Leilighet på dette feriestedet har klimaanlegg; Kom i et utvalg av studio, en, to og tre soverom med komfortable møbler og en rekke fasiliteter, inkludert fullt utstyrt kjøkkenkrok.

Fasiliteter på Marina del Ray inkluderer private hager og to kompakte bassenger som er det perfekte stedet for en ganske ferie fylt med soling og avslapning. Nettstedets aktiviteter på dette feriestedet inkluderer tennis, ridning og boller. Det er også over førti golfbaner i nærheten, mange sandstrender og vannsport, slik at gjestene alltid skal finne noe å gjøre.

Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Rey Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter)
Resort Fasiliteter
Massasje, Nattklubb, Svømmebasseng, Biljard- eller biljardbord, Terrasse - Svømmebasseng - Totalt antall bassenger: 2
Nærliggende fasiliteter
Bilstereo (Nærliggende), Strand (Nærliggende), Kasino (9.0 miles), Barnepass (i nærheten), Barnas basseng (i nærheten), Opplæringsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Spillerom (Nærliggende), Golf (2.0 Km), dagligvarebutikk (i nærheten), liveunderholdning (i nærheten), medisinske fasiliteter (i nærheten), lekeområde (nærliggende), restaurant i nærheten, snackbar (i nærheten), tennis i nærheten, vannski Vindsurfing (2.0 miles)
Flyplass
Malaga, 17 miles
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøp Club La Costa Fraksjonal Eierskap Marina del Rey timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina del Rey før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina del Rey, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Rey

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Fraksjonelt eierskap Marina del Rey eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina del Rey.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Fraksjonær eierskap Marina del Rey kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.