Bilde av Club Infiniti Points
Bilde av Club Infiniti Points
Bilde av Club Infiniti Points
Bilde av Club Infiniti Points
Bilde av Club Infiniti Points
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.leisuredimensions.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Club Infiniti Points? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Club Infiniti Points-systemet som tilbys av Petchey Leisure handler om å gi deg en levetid på fantastiske ferier som vil utvide horisonter og forbedre livet ditt. Poengsystemet handler om fleksibilitet, da det lar deg ta ferie som passer deg, basert på antall poeng som brukes. Systemet kan best beskrives som en slags valuta hvor du kun bruker den nødvendige mengden til å gi den beste ferieopplevelsen for deg, enten det er kort, lang eller sen pauser.

De timeshare Alpinanlegg som danner medlemskapet er av høyeste standard, og tilbyr overlegen innkvartering og fasiliteter med et uovertruffen nivå på stedet. De har hver en poengkalender som viser verdiene som kreves for hver uke i året. Dette gjelder størrelsen på boligen, årstidene og lengden på oppholdet, slik at du kan skreddersy dine behov. Det er også mulighet til å låne poeng fra det følgende år, og eventuelle ubrukte poeng vil automatisk bli overført til neste år.

Reise og fritid Er glad for å kunne tilby mange inkrementer av Club Infiniti Points for salg, noe som gir deg et bredt spekter av alternativer.

Kjøp Club Infiniti Points timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Infiniti Points før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Infiniti Points, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Club Infiniti Points

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Infiniti Points eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Infiniti Points.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Infiniti Points kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.