Bilde av Club Cala Blanca
Bilde av Club Cala Blanca
Bilde av Club Cala Blanca
Bilde av Club Cala Blanca
Bilde av Club Cala Blanca

Adresse: Cala Blanca, Calle Albaicín nº 12, Urbanización Costa Taurito, Mogan, 35138, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club Cala Blanca


Velkommen til Club Cala Blanca, en fantastisk timeshare resort ligger på en fjellside med utsikt over havet og gir alle de fantastiske utsikten som bare kan ses fra Gran Canaria, Spania. En del av den anerkjente Diamond Resorts-porteføljen, vil denne sjarmerende skjulte perlen omgir deg i en avslappet og innbydende atmosfære og gi en utmerket base for å utforske øyas berømte vulkanske landskap. Nyt middager på tiered balkong eller spis på en av mange nærliggende restauranter og tilbringe dagen avslappende ved bassenget med en cocktail.

Dette miniatyrkontinentet inneholder noen av de mest fascinerende attraksjonene i Europa, inkludert Taurito Bay Beach med sin svarte sand, Puerto de Mogan fiskerlandsby og marina, og selve øya, som nå er utpekt som et UNESCO-biosfærereservat. Ulike vannsportsmuligheter er tilgjengelig i nærheten, inkludert dykking, seiling, surfing og delfinspotting. Hvis du bor på feriestedet, ta en piknik på terrassen eller spill et spill tennis, prøv øya og internasjonal mat på hotellets restaurant, og mens du er borte i stressfri stil. Reise og fritid Gruppe Er stolte av å presentere timeshare for videresalg på Club Cala Blanca.

Club Cala Blanca Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (komplett), Kjøleskap, Fryser, Brødrister, Kaffemaskin, Owen mikrobølgeovn, Vannkoker, Klimaanlegg, TV på veggen, DVD, Radio, CD, stor terrasse med solsenger og bord med 4 stoler, safe, hårføner, strykebrett og strykejern.
Resort Fasiliteter
Bilutleie, myntdrevet Lundage, filmutleie, lekeplass, Wii-telt, bordtennisbord, biljardbord, bassengbar, scooter- / mopedutleie, dykking, snackbarer, solarium, badstue, boblebad, aromatiske og medisinske urter i hagen.
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (3.0 miles), Casino (19.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (17.0 miles), Ridning (17.0 miles), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Vannski (3.0 miles) , Vindsurfing (3.0 miles)
Flyplass
Las Palmas - (35 miles - 56 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag, mandag

Kjøper Club Cala Blanca timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Cala Blanca før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Cala Blanca, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Cala Blanca

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Cala Blanca eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Cala Blanca.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Cala Blanca kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.