Bilde av WimPen Club Bena Vista
Bilde av WimPen Club Bena Vista
Bilde av WimPen Club Bena Vista
Bilde av WimPen Club Bena Vista
Bilde av WimPen Club Bena Vista

Adresse: Calle del Azahar, Urb El Paraiso, CC Benavista Ctra. N340, KM 167, Estepona, 29688 Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.wimpen.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på WimPen Club Bena Vista? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Costa del Sol er stedet å gå hvis du liker solskinn, lange strender av sandstrender, og dagene som tilbys gjør svært lite med dine kjære. Spania er et godt valg for ferier fra Storbritannia, da den er tilgjengelig, og tilbyr deilig mat, tørstsløkende forfriskninger og utrolig natur. Wimpen Club Bena Vista er et godt valg for en base for å utforske området.

Startet som en rekke fiskehavner, er området nå et fristed for turister, som tilbyr fotturer i El Torcal Natural Park, og lett tilgang til Bioparc Fuengirola, kalt "den beste by dyrehagen" av tidligere reisende. For yngre besøkende er det også Aqualand Torremolinos i nærheten. Disse er et flott alternativ for dager ut før du drar tilbake til bassenget på stedet for en kjøling dukkert.

Wimpen Club Bena Vista tilbyr kveldsunderholdning, inkludert grilling og temakvelder, og sikrer en morsom kveld for alle. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere spesielt nyte ABBA temakvelder, hvor vi oppfordres til å føle seg som Dancing Queens! EN timeshare På Costa Del Sol er et must for alle som nyter variasjon og avslapping, og sjansen til å nyte selskapet av familie og venner på ferie.

WimPen Club Bena Vista Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (enkelte enheter), peis - enhet (noen enheter), kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Dagligvarebutikk, Medisinsk fasiliteter, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten), Casino (5.0 miles), Golf i nærheten, Helseklubb (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Klesvask (I nærheten), Telefon (Nærliggende), Vannski (I nærheten), Vindsurfing ,
Flyplass
Malaga - (47 miles - 75 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag

Kjøper WimPen Club Bena Vista timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei WimPen Club Bena Vista før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med WimPen Club Bena Vista, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på WimPen Club Bena Vista

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge WimPen Club Bena Vista eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med WimPen Club Bena Vista.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av WimPen Club Bena Vista kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.