Bilde av Club Atlas Nou Espai 1
Bilde av Club Atlas Nou Espai 1
Bilde av Club Atlas Nou Espai 1
Bilde av Club Atlas Nou Espai 1
Bilde av Club Atlas Nou Espai 1

Adresse: Club Atlas Nou Espai 1 (#2441), Carretera Benidorm La Nucia, La Nucia, 03530 Alicante, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Club Atlas Nou Espai 1? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Alicante er en perle på Spanias kyst, en by som har vært et oppgjør av noe slag i minst syv tusen år. Med denne typen historie kan du forvente å bli wowed av mulighetene som tilbys for kultur og utdanning. Det er ikke alt det er, da Alicante er en moderne by med mye å tilby unge eventyrere og aktive feriegjester også. Club Atlas Nou Espai 1 ligger kun få minutter fra stranden, hvor du kan bade og sole deg, eller til og med vindsurfing.

Byen er et viltvoksende syn på søte, hvite hus med den utrolige slottet Santa Barbara som sitter høyt oppe på en høyde med utsikt over boliger nedenfor. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker mulighetene for utforskning her, med ikke bare slottet, men slottet San Fernando og basilikaen Santa Maria i nærheten.

A timeshare På Club Atlas Nou Espai 1 er et glimrende valg for en familieferie som fire kan sove i hver leilighet. Kjøkkenene er fullt utstyrte, perfekt for å piske opp et måltid når du treter av restauranter, men med alle de forskjellige varianter av verden som tilbys her i tillegg til deilig spansk mat, ville vi ikke klandre deg hvis du aldri slått på komfyren!

Club Atlas Nou Espai 1 Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Barn s Basseng, Klesvask, Lekeplass, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (5.0 miles), Båtliv (3.0 miles), Casino (5.0 miles), Fiske (5.0 miles), Golf (6.0 miles), Matbutikk (2.0 miles), Helseklubb (2.0 miles), Ridning (5.0 miles) , Live Entertainment (5.0 miles), Medical Facilities (5.0 miles), Restaurant (2.0 miles), Squash (5.0 miles), Tennis (2.0 miles), Whirlpool / Hot Tub (5.0 miles), vindsurfing (3.0 miles)
Flyplass
Alicante - (34 miles - 54 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøpe Club Atlas Nou Espai 1 timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Atlas Nou Espai 1 før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Atlas Nou Espai 1, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Club Atlas Nou Espai 1

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Atlas Nou Espai 1 eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Club Atlas Nou Espai 1.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Atlas Nou Espai 1 kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.