Bilde av Club La Costa World Pueblo Marina
Bilde av Club La Costa World Pueblo Marina
Bilde av Club La Costa World Pueblo Marina
Bilde av Club La Costa World Pueblo Marina
Bilde av Club La Costa World Pueblo Marina

Adresse: CLC World Pueblo Marina, Ctra. de Cádiz, Km. 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clublacostaworld.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Club La Costa World Pueblo Marina? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Mere kilometer fra Fuengirola, Spania, Vil du finne en fantastisk mulighet for timeshare or Fraksjonert eierskap med Club La Costa på Pueblo Marina. Denne ordningen lar deg kjøpe en brøkdel av eiendommen i et bestemt antall år, på slutten av dette vil eiendommen bli solgt og du vil motta en proporsjonal andel av nettoprovenyet – selv når du kjøper videresalg.

Dette populære feriestedet er stilig innredet og gir valuta for pengene, ettersom vi kontinuerlig hører fra våre kunder. Daglige aktiviteter og levende underholdning hver kveld sikrer at hvis du er på ferie for å gjøre noe mer enn å slappe av inne på feriestedet, vil du aldri kjede deg.

Utforsking av lokalområdet er imidlertid sterkt anbefalt gitt nærhet til utmerkede tapasbarer og ferske sjømatrestauranter, muligheter til å seile, delta i vannsport, ri på hest og mye mer. For en morsom dag ute, ta de små med til vannparken eller fornøyelsesparken, eller nyt en tur til populære Granada for å ta innover seg den rike historien, inkludert Alhambra-palasset. Hvis du ser på timeshare or Fraksjonert eierskap, Reise og fritid Gruppe Mener at du ikke kunne gå galt ved å vurdere Club La Costa på Pueblo Marina.

Club La Costa World Pueblo Marina fasiliteter

Enhetsfasiliteter
TV, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktail Lounge, Bilutleie, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng, Utendørs
Nærliggende fasiliteter
Strand, sykkelstier, båthavn/utsetting, fiske, golf, ridning, seiling/utleie, dykking, svømmebasseng - innendørs, tennis, vannski, boblebad eller boblebad
Flyplass
M laga/AGP 17 Miles / 27 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøp Club La Costa World Pueblo Marina timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Verden Pueblo Marina før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa World Pueblo Marina, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa World Pueblo Marina

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa World Pueblo Marina eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa World Pueblo Marina.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruker Club La Costa World Pueblo Marina kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.