Bilde av Cherry Orchard Timeshare
Bilde av Cherry Orchard Timeshare
Bilde av Cherry Orchard Timeshare
Bilde av Cherry Orchard Timeshare
Bilde av Cherry Orchard Timeshare

Adresse: Cherry Orchard Aparthotel, Station Road
Port Erin, IM9 6AN, Isle of Man
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.cherry-orchard.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Cherry Orchard Timeshare? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Få steder i verden konkurrerer med Isle of Mans naturlige skjønnhet. Dens frodige daler, barske åser og robuste kyster markerer det beste av Storbritannia. Omgir deg med denne vakre naturen 24 og kaller Cherry Orchard i Port Erin ditt hjem for din neste timeshare ferie. Bare tretti minutter fra Douglas og femten minutter med bil fra Isle of Man Airport, ligger dette 3-stjerners leilighetskomplekset i sentrum av byen, bare fem minutters gange fra stranden og butikker.

Dessuten, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foretrekker denne innkvarteringen for sine selvbetjente leiligheter med en og to soverom som sover mellom to og fire personer. Fasiliteter som er felles for begge enhetene er et dobbelt- og tomannsrom, stue med sovesofa, fullt utstyrt kjøkken, eget bad med overmadrass og hårføner, gratis digital-TV og DVD-spiller, direkte telefon og kostnadsfri Wi-Fi. En barneseng og barnestol er tilgjengelig på forespørsel.

For ytterligere underholdning og fornøyelse til gjestene har Cherry Orchard en restaurant og bar, fritidssenter, innendørs svømmebasseng, treningsstudio og badstue. Andre pålitelige tjenester på stedet inkluderer en 24-timers resepsjon, vaskerom og gratis parkering.

Cherry Orchard Timeshare fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Helseklubb, Klesvask, Heis, Sauna, Snackbar, Spa, Svømmebasseng (Innendørs),
Nærliggende fasiliteter
(Nærliggende), Nærbutikk (Nærliggende), Ridning (14.0 miles), Live Underholdning (Nærliggende), Medisinsk Næringsmiddel (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Nærliggende, Nærliggende, Casino (12.0 miles) , Dykking (3.0 miles), shoppingområde (i nærheten), squash (12.0 miles), tennis (i nærheten), vannski (3.0 miles),
Flyplass
Isle of Man - (5 miles - 8 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Cherry Orchard Timeshare timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Cherry Orchard Timeshare før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Cherry Orchard Timeshare hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Cherry Orchard Timeshare

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Cherry Orchard Timeshare eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Cherry Orchard Timeshare.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Cherry Orchard Timeshare kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.