Bilde av Chateau Dale Beach Resort
Bilde av Chateau Dale Beach Resort
Bilde av Chateau Dale Beach Resort
Bilde av Chateau Dale Beach Resort
Bilde av Chateau Dale Beach Resort

Adresse: 322 Moo 12, Thappraya Road, Nongprue, Banglamung, Chonburi, Pattaya 20260, Thailand
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Chateau Dale Beach Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Vilt, energisk og frenzied - disse ordene innkapsler Pattaya, Thailand. Stranden og sin halvmåne bukten briste bare med folk og spennende aktivitet. Luften er fylt med organisert kaos som kommer fra hundrevis av ølbarer, mega-kjøpesentre, bånd av internasjonale restauranter og kolonier av massasjerom. Men gjør ingen tvil om det; å utforske disse spennende attraksjonene har sin unike reisende perks.

Til slutt, når du blir brukt og ønsker ingenting, men stille og hvile, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår et livsbekreftende tilfluktssted på Chateau Dale Beach Resort. Dens boutique boliger og leiligheter tilbyr roen du trenger for å lade opp. Designet i den beroligende tradisjonelle thailandske stilen, hver timeshare Innkvartering med bekvemmeligheter som svømmebasseng, minibar og romservice fra fem internasjonale restauranter (italiensk, thai, indisk, skandinavisk og mer), klimaanlegg, flatskjerm-kabel-TV med DVD-spiller, kjøkkenkrok, eget bad, Thai massasje og spa, og gratis Wi-Fi.

Absolutt vil det ikke ta lang tid før du er klar til å møte byens sjarm igjen og heldigvis holder den sentrale plasseringen av Chateau Dale Beach Resort deg innenfor slående rekkevidde. Jomtien Beach ligger innen gangavstand fra hotellet, i tillegg til det travle shoppingområdet, natteliv, golfbaner og vannsportaktiviteter.

Chateau Dale Beach Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, treningsutstyr (utstyr tilgjengelig), Klesvask, Heis, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv, Nærliggende, Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr, Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Bangkok International - (100 miles - 160 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, fredag, lørdag, søndag, mandag, tirsdag, onsdag

Kjøper Chateau Dale Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Chateau Dale Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Chateau Dale Beach Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Chateau Dale Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Chateau Dale Beach Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Chateau Dale Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Chateau Dale Beach Resort kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.