Bilde av Chateau Country Club de Tredion
Bilde av Chateau Country Club de Tredion
Bilde av Chateau Country Club de Tredion
Bilde av Chateau Country Club de Tredion
Bilde av Chateau Country Club de Tredion
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.chateaudetredion.fr

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Chateau Country Club de Tredion? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hvem har ikke drømt om å leve et eventyrliv i et århundre gammelt slott? Når du bor på Chateau Country Club de Tredion, vil du handle ut dine fantasier, da slottet er rett ut av en historiebok. Tredion ligger i landlige Bretagne, en region som er berømt for sin rustikke sjarm og sjarmerende landsbyer. En ettermiddag vandrer gjennom noen av disse småbyene, etterfulgt av en retur til timeshare i et slottetårn, vil du føle deg som Belle før hun møter sitt Beast!

Chateau Country Club de Tredion Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis),
Resort Fasiliteter
Fiske, Klesvask, Svømmebasseng, Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (14.0 miles), Strand (19.0 miles), Båtliv (14.0 miles), Casino (44.0 miles), Golf (16.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (4.0 miles), Health Club (19.0 miles) Ridning (9.0 miles), Lake (16.0 miles), Live Entertainment (12.0 miles), Medisinsk fasiliteter (4.0 miles), Shopping Area (4.0 miles),
Flyplass
Nantes - (81 miles - 130 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Chateau Country Club de Tredion timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Chateau Country Club de Tredion før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Chateau Country Club de Tredion, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Chateau Country Club de Tredion

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Chateau Country Club de Tredion eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Chateau Country Club de Tredion.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Chateau Country Club de Tredion kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.