Bilde av Cedar Lake Country Resort
Bilde av Cedar Lake Country Resort
Bilde av Cedar Lake Country Resort
Bilde av Cedar Lake Country Resort
Bilde av Cedar Lake Country Resort

Adresse: 555 Nerang-Murwillumbah Road, Advancetown, QLD 4211, Australia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: http://www.classicholidayclub.com.au/

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Cedar Lake Country Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


For et langt borte reisemål er Australia topp på listen vår. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere spesielt elsker Cedar Lake Country Resort for sin rolige atmosfære og fantastisk beliggenhet. The Gold Coast er et spesielt sted for natur og ro, og er kjent som Sunshine State. Med et kallenavn som det, er det mulig å ha en ganske klar ide om hvordan været er!

A timeshare i dette feriestedet er spesielt luksuriøst som hagen er fantastisk. Frodig og grønn med løvverk, de velpleide omgivelsene omgir et kjølig blått basseng. Ta en bok ut på terrassebordet og suge i innstillingen.

Oppdagelsesreisende vil leie bil for å få tilgang til de sjarmerende landsbyene, vingårder og stier i det omkringliggende landskapet. Australias vin er noen av de beste i verden, og det ville nesten være uhøflig å ikke nyte en smak. The Great Barrier Reef er også lett tilgjengelig fra Cedar Lake Country Resort, og visning fra komforten av en glassbunnsbåt er et flott alternativ til dykking, men uansett hvilken du velger, er du i en dose med stor skjønnhet.

Cedar Lake Country Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Båtliv, Barn s Basseng, Konferansefasiliteter, Peis, Spillerom, Handicapped Unit, Ridning, Innsjø, Klesvask, Lekeplass Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Spa, Svømmebasseng, Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleiefirma (12.0 miles), Strand (12.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Medisinsk anlegg (7.0 miles), Kjøpesenter (6.0 miles), Vannski (7.0 miles) ,
Flyplass
Coolangatta - (22 miles - 35 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag

Kjøper Cedar Lake Country Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Cedar Lake Country Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Cedar Lake Country Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Cedar Lake Country Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Cedar Lake Country Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Cedar Lake Country Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Cedar Lake Country Resort kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.