Bilde av Casa Metz
Bilde av Casa Metz
Bilde av Casa Metz
Bilde av Casa Metz
Bilde av Casa Metz

Adresse: Via Iman 5, Santa Cristina Val Gardena, (BZ) 39047, Italia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.casametz.it

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Casa Metz? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


I det populære skistedet Val Gardena, Italia, presenterer Casa Metz i Santa Cristina den perfekte timeshare Bo for reisende som ønsker å oppleve de klassiske løpene, fint pulver og fascinerende racerbaner rundt Dolomiti Superski-området. Omgitt av snødekte fjell, ligger denne pittoreske innkvarteringen mindre enn ti minutter fra det berømte skiområdet Sella Ronda, og ligger bare fem kilometer fra Ortisei. I mellomtiden tar det bare fem minutters gange å nå Monte Pana-taubanen. Gratis skioppbevaring er tilgjengelig på hotellet, samt Wi-Fi-tilgang. Det er også en hage og parkeringsplass her.

Når det gjelder rom, Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere anbefaler et opphold i en av de trettifem romslige og komfortable studio og ett-roms leiligheter. Hver har en fullt utstyrt kjøkkenkrok, spisestue og oppholdsrom med sovesofa, satellitt-TV og eget bad med badekar eller dusj og hårføner. De fleste leilighetene har balkonger og utstråler en koselig atmosfære takket være deres fjellhusdesign med tremøbler og rustikke parkettgulv. Sikkert, Casa Metz er det beste stedet å finne varme i dette vakre vinterlandskapet.

Casa Metz fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kokemuligheter,
Resort Fasiliteter
Klesvask, Badstue eller dampbad, Spabad eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Day Spa, treningsrom - Utstyrt, Fiske, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Ridning, Lekeplass, Restaurant, Skøyter - Is, Ski - Langrenn, Skigåing - Utoverbakke, Svømmebasseng - Innendørs, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis
Flyplass
Verona / VRN120 Miles / 193 KM
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Casa Metz timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Casa Metz før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Casa Metz, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Casa Metz

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Casa Metz eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Casa Metz.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Casa Metz kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.