Bilde av Carpediem Assisi Living Club
Bilde av Carpediem Assisi Living Club
Bilde av Carpediem Assisi Living Club
Bilde av Carpediem Assisi Living Club
Bilde av Carpediem Assisi Living Club

Adresse: Localita Pian Della Pieve, Assisi, (PG), ITALIA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.carpediemgroup.com/

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Carpediem Assisi Living Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Italia: foodie drøm destinasjon. Vi er alle kjent med pizza, pasta og caprese, men de mest delikate versjoner er alle funnet i hjemlandet med deilig middelhavsmat, Italia. Der en enkel sandwich eller panino er laget med bare to ingredienser, men vil være det beste du noensinne har hatt; hvor du kan spise gelato tre ganger om dagen og aldri ha samme smak to ganger; hvor olivenoljen strømmer fritt over store grønne salater, og hvor vinkarmen aldri er tom. Hvis munnen din vanner ved tanken, er Carpediem Assisi Living Club stedet for deg.

Feriestedet ligger i Perugia, kjent for sin sjokolade og eksempler på renessanse kunst. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere spesielt elsker sjokolade festivalen som holdes hvert år, tantalizing smak knopper i denne utrolige omgivelser. EN timeshare i Perugia er det for de som liker historie, hvor det alltid er mer å lære, og for de som liker å sole seg i den vakre, milde Umbria. På Carpediem Assisi Living Club er livet sløvt og avslappet, og du vil ha god tid til å spise, drikke og være glad med familie og venner.

Carpediem Assisi Living Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, treningsutstyr, Spillerom, Klesvask, Sauna, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Fiske (19.0 miles), Golf (12.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Innsjø (19.0 miles), Medisinsk fasiliteter (4.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Snackbar
Flyplass
Firenze - (106 miles - 170 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Carpediem Assisi Living Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Carpediem Assisi Living Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Carpediem Assisi Living Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Carpediem Assisi Living Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Carpediem Assisi Living Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Carpediem Assisi Living Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Carpediem Assisi Living Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.