Bilde av Carihuela Park Palace
Bilde av Carihuela Park Palace
Bilde av Carihuela Park Palace
Bilde av Carihuela Park Palace
Bilde av Carihuela Park Palace

Adresse: Calle Miami, 29620 Torremolinos, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Carihuela Park-Palace? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Når vi drar på ferie er tiden vår dyrebar. Vi ønsker å få mest mulig ut av hver eneste dag og være sikker på å leve livet til det fulle. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker Carihuela Park Palace i Torremolinos for å tillate oss å gjøre nettopp det.

De timeshare feriestedet, som ligger på Costa Del Sol, er perfekt hvis du vil bruke tiden din på å spise fantastisk mat, shoppe og omgås andre likesinnede. Spania er et populært valg av en grunn, og det er nede til muligheten til å oppleve en fantastisk tid. Carihuela Park Palace ligger i nærheten av vannet, men med et friskt basseng der du kan luksusere på stedet, og har en bra beliggenhet for de som liker å kjøle seg ned på en varm dag.

Det er mange restauranter i området, så det er rikelig med muligheter for å ta inn noen tradisjonelle tapas eller paella, og landsbyen El Calvario ligger i nærheten, og byr på en smak av andalusisk kultur. Det er også fornøyelsesparker og golfbaner i umiddelbar nærhet, så uansett om du har små barn eller store barn eller tror-de er-fremdeles barn, er det noe for enhver smak.

Carihuela Park Palace Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (noen enheter), kjøkken (alle enheter, delvis kjøkken / minikjøkken),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Lekeplass, Restaurant, Svømmebasseng, Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten), Casino (2.0 miles), Dagligvarebutikk (i nærheten), Ridning (1.0 miles), Live underholdning (i nærheten), Medisinske fasiliteter (i nærheten), Vannski (i nærheten),
Flyplass
Malaga - (6 miles - 9 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøp av Carihuela Park Palace timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Carihuela Park Palace før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Carihuela Park Palace, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Carihuela Park Palace

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Carihuela Park Palace eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Carihuela Park Palace.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Carihuela Park Palace kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.