Bilde av Canal Boat At Worcester Marina
Bilde av Canal Boat At Worcester Marina
Bilde av Canal Boat At Worcester Marina
Bilde av Canal Boat At Worcester Marina
Bilde av Canal Boat At Worcester Marina

Adresse: Lowesmoor Wharf, Worcester, WR1 1RS, England, Storbritannia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.canalboatclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Canal Boat på Worcester Marina? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Canal Boat Club på Worcester Marina tilbyr gjestene muligheten til å ta ansvar for sine egne timeshare kanalbåt og opplev skjønnheten til noen av Storbritannias mest etablerte vannveier. Basert i den sørlige enden av Worcester Birmingham Canal er den ideelle basen for alle ruter til Shakespeare-landet via elven Severn og Avon, eller turer nordover inn i det landlige Worcestershire hvor du vil passere gjennom hjertet av det pittoreske Archers-landet.

Kjøper Canal Boat på Worcester Marina timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Canal Boat på Worcester Marina før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Canal Boat At Worcester Marina, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg ved Canal Boat At Worcester Marina

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Canal Boat på Worcester Marina eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Canal Boat på Worcester Marina.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av kanalbåt i worcester marina kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.