Bilde av Canal Boat Club på Blackwater Meadow
Bilde av Canal Boat Club på Blackwater Meadow
Bilde av Canal Boat Club på Blackwater Meadow
Bilde av Canal Boat Club på Blackwater Meadow
Bilde av Canal Boat Club på Blackwater Meadow

Adresse: Birch Road, Ellesmere, Shropshire, SY12 9DD, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.blackwatermeadowmarina.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Canal Boat Club på Blackwater Meadow? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker det når vi finner en uvanlig timeshare, og Canal Boat Club på Blackwater Meadow er akkurat det. Denne nydelige smalbåten ligger fortøyd på en fantastisk beliggenhet i Shropshire, en del av England med utrolig naturlig skjønnhet. På grensen mellom Wales og England er mulighetene for dagsturer og kveldsmåltider rikelige, med mye å se og gjøre hver dag. Utendørsaktivitetene som tilbys er også fantastiske med fotturer og sykling lett fra plasseringen av båten.

Et opphold på smalbåten gir feriegjester en sjanse til å bremse rett farten og ta alt som det kommer. Livet kan ikke bli mer avslappende enn når du er på et vakkert, tradisjonelt håndverk som driver forbi jorder og åser og puber på landet. Canal Boat Club på Blackwater Meadow har fasiliteter for når du ikke vil dra langt, eller for når du kommer tilbake fra en dag på tur. Det er restauranter bare noen få minutter fra marinaen, og tar du båten langs kanalene vil du kunne besøke en mengde tradisjonelle markedsbyer. Canalboat Club på Blackwater Meadow er som å gå tilbake i tid til en enklere, mer sløv tilværelse.

Canal Boat Club på Blackwater Meadow Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Båtliv, Fiske, Klesvask, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Nærbutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Innsjø (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (i nærheten), Lekeplass, Nærliggende, Kjøpesenter (Nærliggende), Snackbar (I nærheten)
Flyplass
Birmingham International - (53 miles - 85 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, fredag, lørdag, onsdag

Kjøper Canal Boat Club på Blackwater Meadow timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Canal Boat Club på Blackwater Meadow før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Canal Boat Club på Blackwater Meadow hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Canal Boat Club ved Blackwater Meadow

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Canal Boat Club på Blackwater Meadow eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Canal Boat Club på Blackwater Meadow.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Canal Boat Club på Blackwater Meadow kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.