Bilde av Buganvilias Resort Vacation Club
Bilde av Buganvilias Resort Vacation Club
Bilde av Buganvilias Resort Vacation Club
Bilde av Buganvilias Resort Vacation Club
Bilde av Buganvilias Resort Vacation Club

Adresse: Blvd. Francisco Medina Ascencio 999, Puerto Vallarta, Jalisco, Mexico, Sør-Amerika
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.buganviliasclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Buganvilias Resort Vacation Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Buganvilias Resort Vacation Club, sjarmerende beliggenhet i Puerto Vallarta, Mexico, blander sømløst forretninger og fritid. Denne firestjerners innkvarteringen ligger ved siden av stranden, men gir enkel tilgang til sjarmene til Vallarta sentrum i nærheten. Frodige hager med mange salonger omgir de store bassengene i fri form og barer på hotellet. Besøk spaet med full service for en avslappende anvisning. Det finnes også et helsestudio, et dampbad og en badstue, i tillegg til fire tennisbaner og flere restauranter. La Villita serverer god mat midt i den beroligende havutsikten mens Las Gaviotas spesialiserer seg på meksikansk mat og god mat.

Men Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vet at ikke alt er spill på Buganvilias Resort Vacation Club. Et forretningssenter med ekspansivt møteplass er klar til å hjelpe deg på jobb. Gratis Wi-Fi er også tilgjengelig. Følgelig fire hundre og syttitre timeshare enhetene gir komfort etter en lang dag. Disse attraktive rommene har utsikt mot bassenget eller havet, og har tropisk innredning, hvite stukkvegger, bleke flisegulv og lyse stoffer. Alle rommene har klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar, kaffetrakter, bad og dusj med hårføner. Velg komfortsenger, sportssengetøy og putemenyer.

Kjøpe Buganvilias Resort Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Buganvilias Resort Vacation Club før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Buganvilias Resort Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Buganvilias Resort Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Buganvilias Resort Vacation Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Buganvilias Resort Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Buganvilias Resort Vacation Club kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.