Bilde av Boambee Bay Resort
Bilde av Boambee Bay Resort
Bilde av Boambee Bay Resort
Bilde av Boambee Bay Resort
Bilde av Boambee Bay Resort

Adresse: 8 Barber Close, Toormina, Coffs Harbour, NSW 2452, Australia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.boambeebay.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Boambee Bay Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det er vanskelig å ikke elske Boambee Bay Resort i Toormina, New South Wales, Australia. Tilbyr en solvasket medley av en vakker hvit sandstrand og frodig subtropisk hageomgivelse med utsikt over Boambee Creek-reservatet, det er ingen tvil om at denne villastilen har alle muligheter til en perfekt timeshare. Rommene kommer i et soverom og ett soverom. Tilbaketrukket med ett soverom sover fire mens den ene soverommet gir hvile for seks gjester. Fasiliteter felles for begge rommene er air-condition og takvifte, bad, kjøkken, vaskemaskin og tørketrommel, TV og DVD, og ​​telefon.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår å utforske våtmarkene i reservatet mens du bor på Boambee Bay Resort. Få det beste utendørs og bruk grillkabinene og varierte idrettsanlegg. For å kjøle seg ned, ta en dukkert i bassenget i lagunestil eller slapp av i spaet, cocktailbaren og salongen. Wi-Fi er tilgjengelig i lobbyen, og en lekeplass og spillrom er tilgjengelig for barn å nyte, noe som gjør dette feriestedet en allsidig glede for hele familien. Til slutt, prøv det beste av havnen livet i nærliggende Coffs Harbour og besøke de mange restauranter ved havet, kafeer, kjøpesentre, kunstgallerier og museer i området.

Boambee Bay Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Vaskeri (Enhetene), Mikrobølgeovn (Enhetene), Spa (Enhetene), Telefon (Enhetene), Vaskemaskin / Tørketrommel ),
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, spillrom, funksjonshemmede enhet, lekeplass område, restaurant, badstue, snackbar, squash, svømmebasseng, tennis, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende)
Flyplass
Coffs Harbour - (4 miles - 6 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag

Kjøper Boambee Bay Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Boambee Bay Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Boambee Bay Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Boambee Bay Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Boambee Bay Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Boambee Bay Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Boambee Bay Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.