Bilde av Bayview Club at el Presidente
Bilde av Bayview Club at el Presidente
Bilde av Bayview Club at el Presidente
Bilde av Bayview Club at el Presidente
Bilde av Bayview Club at el Presidente

Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Bayview Club at el Presidente? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Bayview Club på el Presidente til konkurransedyktige priser. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på denne siden eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.

Bayview Club på el Presidente Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barn s Basseng, Fiske, Klesvask, Heis, Medisinsk teknisk utstyr, Restaurant, Dykking, Snackbar, Svømmebasseng, Vannski,
Nærliggende fasiliteter
Golf (Nærliggende), Matbutikk (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Acapulco International - (15 miles - 24 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Nyt et hjem hjemmefravær på Bayview Club på el Presidente

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Bayview Club på el Presidente, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Bayview Club hos El Presidente før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Bayview Club på El Presidente, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg ved Bayview Club på el Presidente

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Bayview Club på eiendommen til el Presidente. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Bayview Club på el Presidente.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Bayview Club hos el Presidente kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.